Betydningen af ​​tætningsring til mekanisk tætning for pumpe

Resumé】: Det generelle navn på den dynamiske ring og den statiske ring kaldes tætningsring, er hovedkomponenten i den mekaniske tætning til pumper.Tætningsringen bestemmer i høj grad ydelsen og levetiden af ​​pumpens mekaniske tætning, så pumpens mekaniske tætning har nogle specifikke krav til tætningsringen.Det generelle navn på dynamisk ring og statisk ring kaldes tætningsring, som er hovedkomponenten i mekanisk tætning til pumpen.Tætningsringen bestemmer i høj grad ydelsen og levetiden af ​​pumpens mekaniske tætning, så pumpens mekaniske tætning har nogle specifikke krav til tætningsringen.

345
Først,tætningsringen skal være let at behandle og fremstille
Anden,installation og vedligeholdelse skal være let og billigt.
Tredje,tætningsringen skal have god varmechokmodstand, så materialet skal have en høj varmeledningsevne og en lille lineær ekspansionskoefficient for ikke at revne, når det bærer termisk chok.
Fjerde,tætningsringen skal have god selvsmøring, for at forhindre arbejdet med en kort periode med tør friktion, for ikke at beskadige tætningsendefladen.Derfor bør tætningsringmaterialet og tætningsvæsken også have en god befugtningsevne.
V. Enkel struktur
Tætningsringstrukturen er enkel og symmetrisk, der prioriterer brugen af ​​integreret struktur, kan også bruge en kombination af tætningsring, prøv at undgå brugen af ​​tætningsende spray-type struktur.
sjette,der er tilstrækkelig styrke og stivhed Pumpens mekaniske tætning under arbejdsforhold uden skader, deformation skal være så lille som muligt, udsving i arbejdsforhold kan stadig opretholde tætningen.Især skal tætningsendefladen have tilstrækkelig styrke og en vis korrosionsbestandighed for at sikre produktets levetid.

 


Indlægstid: Jun-01-2023