Hvad er installations- og brugsprocedurerne for tætninger?

Installation og brug af tætninger skal noteres.
(1) kan ikke installeres i den forkerte retning og beskadige læben.Et ar på 50μm eller mere på læben kan føre til en tydelig olielækage.
(2) Undgå tvungen installation.Tætningen må ikke hamres ind, men trykkes ind i sædeboringen med et værktøj først, og brug derefter en simpel cylinder til at beskytte læben gennem splineområdet.Før installationen, påfør lidt smøremiddel på læben for at lette installationen og for at forhindre forbrændinger under den første drift, vær opmærksom på renheden.
(3) Undgå overforbrug.Brugsperioden for gummitætningen af ​​den dynamiske tætning er generelt 3000 ~ 5000 timer, og bør erstattes af en ny tætning i tide.
(4) Størrelsen på udskiftningsforseglingen skal være ensartet.For strengt at følge instruktionerne, brug samme størrelse tætning, ellers kan det ikke garantere kompressionsgraden og andre krav.
(5) Undgå at bruge gamle pakninger.Når du bruger en ny tætning, skal du også omhyggeligt kontrollere overfladekvaliteten for at fastslå fraværet af små huller, fremspring, revner og riller og andre defekter og tilstrækkelig fleksibilitet før brug.

22
(6) Ved installation skal det hydrauliske system rengøres grundigt først for at åbne alle dele, ved hjælp af værktøj til at forhindre, at metal, skarpe kanter bliver fingerridser.
(7) Når du udskifter tætningen, skal du nøje kontrollere tætningsrillen, snavs, polere rillens bund.

(8) For at forhindre skader, der resulterer i olielækage, skal maskinen betjenes i overensstemmelse med forskrifterne, og samtidig må maskinen ikke overbelastes i længere tid eller placeres i et relativt barskt miljø.

 


Indlægstid: Apr-06-2023