Hva er installasjonstrinnene for vibrasjonsdempende puter?

Vibrasjonsdempende matter har en god dempende og dempende effekt og er et ekstremt kostnadseffektivt hjelpegulvmateriale.
Installasjonstrinn
1. Grunnrengjøring og bakkeplanering
Før du installerer vibrasjonsisolasjonsputen, bør betjeningsgrensesnittet ryddes opp.Hvis gulvet er dårlig utjevnet, bør det lages et utjevningslag av 1:3 sementmørtel, hvis tykkelse skal bestemmes i henhold til ujevnhetene.

2, Størrelsesmåling, lydisolering vibrasjonsdempende mattekutting
Bruk målerlinjalen til å måle størrelsen på rekkevidden av asfalteringsvibrasjonsdempende pute, i henhold til dempingsputens dørbredde kutte en viss lengde på asfalteringen, vær oppmerksom på å kutte for fullt ut å vurdere veggen rundt dempingsputens fliphøyde, generelt sett flip-høyde på 20 cm, men baksiden av dempeputen er ofte bueformet, noe som resulterer i visuell feil i flip-høyden, så snu kanten så mye som mulig.
 2448
3、Lydisolasjon vibrasjonsdempende sømbehandling
Akustisk demping pad legging når skjøten skal være pent forseglet, skjøtene og deretter forseglet med tape papir for å hindre det øvre laget av betongkonstruksjon, sement slurry siver inn i dempeputen under, noe som resulterer i lydbro.
 
4、Støping av armert betong
Når du støper armert betong, vær oppmerksom på at armeringen ikke stikker i dempeputen, noe som resulterer i betonginfiltrering i dempeputen under.


Innleggstid: Apr-06-2023