Le eseesega i le va o faʻamaufaʻailoga masini ma faʻamaufaʻailoga hydraulic

Muamua, o le faʻamatalaga o faʻamaufaʻailoga masini ma faʻamaufaʻailoga hydraulic:
O faʻamaufaʻailoga faʻainisinia e aofia i le saʻo, o le fausaga o elemene faavae faʻainisinia e sili atu ona lavelave, o se ituaiga o pamu, faʻaogaina o le kettle, turbine compressor, submersible motors ma isi vaega autu o meafaigaluega.O lona faʻamaufaʻailogaina ma le ola tautua e faʻalagolago i le tele o mea, e pei o le filifilia, saʻo masini, faʻapipiʻi saʻo ma faʻaoga.
O faʻamaufaʻailoga eletise e iai manaʻoga manaʻomia, e manaʻomia ai se tikeri faʻalelei o le faʻapipiʻiina o luga, o elemene faʻamau e tele lava le paʻu, e ala i le faʻaogaina o le faʻamaufaʻailoga i le lotoifale e ausia ai le aʻafiaga o le tapunia.
Lona lua, faʻamaufaʻailoga masini ma faʻamaufaʻailoga hydraulic faʻavasegaina
Faʻamaufaʻailoga faʻainisinia: faʻapipiʻi faʻamaufaʻailoga faʻamaufaʻailoga, faʻasologa faʻamaufaʻailoga faʻainisinia mama, faʻasologa faʻamaufaʻailoga faʻainisinia mamafa, ma isi.
Fa'amaufa'ailoga vai: fa'amau laugutu, fa'amaufa'ailoga V, fa'amaufa'ailoga U, fa'amaufa'ailoga Y, fa'amaufa'ailoga YX ma pa'u fa'a'au'au fa'aoga masani fa'aoga fa'amaufa'ailoga e masani lava le mama lei, li'o Glei ma Stefan.

3a5d58486077f0278032a689c6c388e
Lona tolu, o le filifiliga o fa'amaufa'ailoga
I le faʻatauina o faʻamaufaʻailoga tausiga, o le tele o tagata faʻaoga o le a tusa ai ma le tele ma le lanu o le faʻataʻitaʻiga e faʻatau, lea o le a faʻateleina ai le faigata o le faʻatau, ma atonu e le mafai ona filifili le oloa saʻo.E fautuaina e faʻaoga faiga nei e faʻaleleia ai le saʻo o le faʻatauina o faʻamaufaʻailoga:
1. Fa'atonuga o le gaio'i - filifili muamua po'o fea o lo'o i ai le fa'amaufa'ailoga i le itu o le gaioioiga, e pei o le toe fa'afo'i, feliuliua'i, li'o po'o le mau.
2. Fa'amaufa'ailoga fa'amau - fa'ata'ita'iga pe o le vaega o le gaioiga o lo'o i totonu o le lautele o le fa'amaufa'ailoga fa'amaufa'ailoga po'o le pito o le gaioiga o lo'o i le pito i fafo o le fa'amaufa'ailoga piston.
3. Fuafuaga o le vevela - fuafua mea e faʻaaogaina e ala i le faʻatalanoaina o faʻatonuga muamua o masini poʻo le iloiloina o le vevela galue i le siosiomaga galue moni.Va'ai ile Manufacturer's Notes o lo'o i lalo mo se fa'amatalaga o fua faatatau o le vevela.
4. Tele - o le tele o tagata faʻaoga o le a faʻaaogaina e tusa ai ma faʻataʻitaʻiga tuai e faʻatau, ae o faʻamaufaʻailoga o loʻo faʻaaogaina mo sina taimi, o le a avea ma vevela, mamafa ma ofuina ma isi mea e matua aʻafia ai le tele muamua, e tusa ai ma le filifiliga faʻataʻitaʻiga e mafai ona naʻo faʻaaogaina e fai ma faʻamatalaga, o se auala sili atu o le fuaina lea o le nofoaga faʻamaufaʻailoga o le uʻamea uʻamea lapoa, o le a sili atu le saʻo.

5. Tulaga o le mamafa - mai le uluai faʻatonuga faʻainisinia e faʻafesoʻotaʻi faʻamatalaga talafeagai, poʻo le matauina o faʻamaufaʻailoga muamua o le vaivai ma le maʻaʻa ma le fausaga o le faʻaogaina o le maualuga o le mamafa o galuega.


Taimi meli: Aukuso-14-2023