Le taua o faʻamaufaʻailoga masini mo pamu

【Aotelega】: O le mamafa o tekinolosi faʻamaufaʻailoga mo pamu i tekinolosi faʻainisinia vai anamua e le tele tele, ae e taua tele i le puleaina o le fale ma e le tatau ona manatu faatauvaa.
Pamu tekinolosi faʻamaufaʻailoga faʻainisinia i tekinolosi faʻainisinia vai anamua na faʻatatau mo le mamafa e le tele naua, ae o loʻo i ai se sao taua i le pulega o le fale, e le tatau ona le amanaiaina.
 
1. pamu faamaufaailoga masini e le auai i le fanua o tekinolosi ma le taua taua, ae i nisi o nofoaga o le tekinolosi autu.Mo se faʻataʻitaʻiga, o le pamu vai faʻasolosolo a le fale faaniukilia mo le saogalemu ma le faʻamaoni, e mafai ona suia i se pamu faʻamaufaʻailoga, o lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻamalamalamaina le taua o le faʻamaufaʻailogaina tekonolosi.
 1422
2. O faʻamaufaʻailoga masini pamu e le tele, naʻo se vaega taua o le masini, ae mafai ona foia le saogalemu ma le faʻamaoni o le faʻaogaina o masini.I totonu o le tele o mea faʻainisinia, i le taimi lava e faʻaaogaina ai, e le gata ina aʻafia ai le galuega masani a le fale o le a maua ai foi se afi poʻo se pa, ma e oʻo lava i le faʻavaeina o faʻalavelave ogaoga o le saogalemu e pei o le faʻaleagaina o masini.
 
3. Faʻamau faʻamaufaʻailoga masini i le tausiga o nofoaga faʻamalosi, o le galuega e sili atu ma le afa.Ina ua mae'a se su'esu'ega o le tele o pisinisi fa'ava-o-malo ma atunu'u i fafo.Na maua o le pamu faʻatasi ma faʻamaufaʻailoga faʻainisinia i totonu o galuega faʻaleleia fale na faʻatatau mo se vaega tele o le galuega.Aemaise lava ile pamu centrifugal, e tusa ma le 70% o tau toe faʻaleleia e mafua ona o le faʻamaufaʻailoga.

 

 

 

 


Taimi meli: Iuni-01-2023