YM-1 (1)
YM-2 (1)

Нашите Предности

Ние создаваме одлични производи за клиентите, на клиентите им обезбедуваме ефикасна услуга.

Механички заптивки за лице

Механички заптивки за лице

Заптивки за масло

Заптивки за масло

О-прстен заптивки

О-прстен заптивки

Прилагодени комплети за заптивки
Контактирајте не

За нас

Добредојдовте во Shannxi Yimai Trading Company, ние сме технолошка компанија за запечатување производи.Нашиот претходник е компанијата за електромеханичка технологија Шанкси Баорун, основана во 2010 година, која има 13 години историја.
Од почетокот на производството на едноставни о-прстени за производство или приспособување на сите видови производи за која било апликација за да се задоволат различните потреби на пазарот, како механичка заптивка за лице и заптивка за масло од скелет, хидраулични пневматски, меки појаси против носење на водич за машински алат , клетка во круг, заптивка на крмата, заптивка, зона ориентирана кон фенолна смола, комбинирана заптивка во облик на V, заптивка за вода, прстен за прашина, заптивка за заптивање, пакување и сите видови статички заптивки, итн.

Прочитај повеќе

Категории на производи

Можеме да направиме навремена понуда, строго производство, обезбедување квалитет, навремена испорака.Искористувајќи ги овие предности, низа производи на компанијата во областа на технологијата на заптивање се појави низ целиот свет.

Центар за вести